گمج کباب
نوشته شده توسط : atefeh

گمج کباب

( کباب کوبيده )

مواد لازم

گوشت 200 گرم
گردو 50 گرم
سبزي ( تره، جعفري و گشنيز) يك پيمانه
پياز خلالي‌شده نصف پيمانه
رب گوجه‌فرنگي دو قاشق غذاخوري
رب انار دو قاشق غذاخوري
آب انار دو قاشق غذاخوري
آب نصف پيمانه

( کباب کوبيده )

طرز تهيه

ابتدا گوشت‌ها را مربعي شكل خرد كنيد سپس گردو ساييده شده و سبزي خردشده را به همراه پياز،  رب انار، رب گوجه‌فرنگي و آب انار به گوشت اضافه كنيد و در آخر به مخلوط آب اضافه كرده و داخل قابلمه يا گمج (ديگ گِلي مخصوص استان گيلان) بريزيد و روي حرارت ملايم قرار دهيد. بعد از دو ساعت غذا آماده مي‌شود.

کباب کوبيده





:: بازدید از این مطلب : 33
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 31 شهريور 1395 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: